Error transforming XSLT System.Xml.Xsl.XslTransformException: An error occurred while loading document 'http://www.cedral.no/Files/Templates/Designs/Ivarsson2017/Translations.xml'. See InnerException for a complete description of the error. ---> System.Xml.XmlException: For security reasons DTD is prohibited in this XML document. To enable DTD processing set the DtdProcessing property on XmlReaderSettings to Parse and pass the settings into XmlReader.Create method. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDoctypeDecl() at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XPath.XPathDocument.LoadFromReader(XmlReader reader, XmlSpace space) at System.Xml.Xsl.Runtime.XmlQueryContext.ConstructDocument(Object dataSource, String uriRelative, Uri uriResolved) at System.Xml.Xsl.Runtime.XmlQueryContext.GetDataSource(String uriRelative, String uriBase) --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Xsl.Runtime.XmlQueryContext.GetDataSource(String uriRelative, String uriBase) at translationfile(XmlQueryRuntime {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}runtime) at (XmlQueryRuntime {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}runtime, String translationkey, String defaulttranslation) at (XmlQueryRuntime {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}runtime, XPathNavigator {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}current) at (2)(XmlQueryRuntime {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}runtime, XPathNavigator ) at Root(XmlQueryRuntime {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}runtime) at System.Xml.Xsl.XmlILCommand.Execute(Object defaultDocument, XmlResolver dataSources, XsltArgumentList argumentList, XmlWriter writer) at System.Xml.Xsl.XslCompiledTransform.Transform(IXPathNavigable input, XsltArgumentList arguments, Stream results) at Dynamicweb.Content.Files.XsltParser.XmlXsltTransform(XmlDocument xmlDocument, XslCompiledTransform xslTransformer, TextWriter textWriter, XsltArgumentList xsltArguments)

Referencer

Vorbasse Kro

Vorbasse, Danmark

Vorbasse Kro

Cedral Lap, Wood C19 Antrazit

Til dette projekt, faldt valget på Cedral Lap til beklædning af bygningen. Der blev taget mål og fremstillet sålbænke til dette projekt i samme flotte antrazit farve som Cedral Lap. Den vandrette beklædning med Cedral Lap giver et homogent helhedsindtryk.

En elegant villa

Løsning, Danmark

CEDRAL Lap WoodC01 Hvid
CEDRAL Board CB01 hvid og CB50 Sort

Villaen her er beklædt med hvid Cedral Lap, sammen med originale aluprofiler til hjørner og afslutninger. Til stern er der brugt hvid Cedral Board leveret som 300 mm. høje planker som giver en meget flot finish. Til underbeklædning er der også brugt Cedral Board, denne gang i sort.

En elegant villa

En flot kombination

Skovparken, Randers

En flot kombination

Cedral Click C50 Sort

Til dette parcelhus er der lavet en smuk kombination af mursten og Cedral Click i C50 sort. Huset fremstår unikt og moderne, med en stilren facade, der er både funktionel, nem at vedligeholde og flot. Cedral Click er det oplagte valg til en vedligeholdelsesvenlig beklædning.

Enkelt og moderne

Daddellunden, Randers

Cedral Click C50 Sort

For at skabe stor kontrast til de hvide vinduer, blev der valgt sort Cedral Click til facadebeklædning af huset. Huset fremstår som en helhed - med en flot overflade - i en flot farvekombination. 

Enkelt og moderne

Simpelt og naturligt

Strömstad, Sverige

Simpelt og naturligt

Cedral Lap Wood C05 Grå

Der er her anvendt grå Cedral Lap til husets facade. Cedral Lap giver en smuk kontrast til de hvide vinduer og en flot farvekombination. Der er fokuseret på det enkle og stilrene - en fuldendt løsning der giver huset en perfekt finish.

En ny generation af sommerhuse

Søndervig, Danmark

Cedral Click C50 Sort

For at skabe stor kontrast til de hvide vinduer, blev der valgt sort Cedral Click til facadebeklædning af huset. Der er fokus på enkelthed og det stilrene, samt en vinklet karnap på stuen, der sikrer lys fra flere verdenshjørner. Cedral Click er den perfekte beklædning til nybyggeri - den vandrette beklædning giver et homogent helhedsindtryk.

En ny generation af sommerhuse

Den enkle facade

Vejle, Danmark

Den enkle facade

Cedral Board CB50 Sort

For at skabe en ensartet og meget stilren facade, er der her brugt Cedral Board i sort. Bygningen fremstår som en helhed - med en flot overflade. En fuldendt løsning, der sikrer huset en perfekt finish. Cedral Board er det oplagte valg til en vedligeholdelsesvenlig beklædning.

En del af naturen

Smögen, Sverige

Cedral Lap Wood C01 Hvid

Villaen er beklædt med hvid Cedral Lap. Høje planker giver et meget flot udseende. Cedral Lap er den perfekte beklædning til nybyggeri - den smukke facade giver et homogent helhedsindtryk. Cedral Lap er også det perfekte valg til en vedligeholdelsesvenlig beklædning.

En del af naturen

Stilrent og elegant

Rockanje, Holland

Stilrent og elegant

Cedral Lap Wood C05 Grå

Der er brugt grå Cedral Lap til facadebeklædning af huset, sammen med originale aluprofiler til hjørner og afslutninger. Cedral Lap står i flot kontrast til de hvide vinduer - i en flot farvekombination, der ikke behøver vedligeholdelse med maling.

TEST